Städfirma Strängnäs

Vi städar med glädje och noggrannhet

Flyttstäd Strängnäs

Flyttstäd med service i fokus

När man är mitt i flyttruschen så är städningen inte det första man vill tänka på. Låt oss hjälpa dig med flyttstäd så kan du fokusera på flytten till ditt nya hem. Vi har hjälpt otaliga kunder i Strängnäs, Nykvarn och Eskilstuna att få ordning på sina hem.

Boka flyttstäd redan idag via kontaktformuläret.

Extra krav på noggrannhet

Det är många som gruvar sig inför flyttstädningen. Det är ett stort jobb då det ställs större krav på städningen och kontrollen är alltid extra noggrann. Vill du slippa underkänt på besiktningen och tidsödande och ansträngande omstädningar? Anlitar du oss för flyttstäd så kan du känna dig att arbetet blir väl utfört och att personen som flyttar in kommer att bli nöjd.

När man ska städa inför en flytt är det många små detaljer att tänka på. Kraven är högre och saker som man inte har uppmärksammat på länge kanske måste åtgärdas. Filtret i köksfläkten, kanten ovanför kaklet i badrummet, avloppsbrunnar med hår och fett som sitter fast, hörnen längst in i garderoben – anlitat du oss för flyttstäd i Strängnäs kommer vi inte att missa några detaljer.

Vi erbjuder nöjd kund-garanti

Vid en flyttstädning så kan man inte småstäda lite här och där som man ofta kan göra till vardags – här måste allt göras på en gång och inget får missas. Skulle något mot förmodan behöva åtgärdas gör vi detta utan extra kostnad som en del av vår nöjd kund-garanti.

Vår erfarna personal är ordentligt städutbildade och arbetar efter detaljerade checklistor och med bästa möjliga material. En annan stor fördel är att flyttstäd ger rätt till RUT-avdrag – det kommer att löna sig att anlita proffs istället för att städa på egen hand. Fakturan kommer för övrigt med RUT-avdraget fråndraget förstås så att du bara betalar summan efter avdrag (förutsatt att du har rätt till detta).

Inget slarv när vi utför flyttstäd i Strängnäs

När vi utför en flyttstädning så ser vi till att det blir ordentligt städat – och vi får allt gjort snabbt. Du ska aldrig behöva betala mer för att orutinerad personal tar alldeles för lång tid på sig. Vi arbetar därför med fasta priser baserade på boytan. Det kommer inte att dyka upp några ovälkomna överraskningar på fakturan – med oss kan du känna trygghet på alla plan.

Detta ingår i vårt flyttstäd:

I alla hemmets rum:

Vi dammsuger golv väggar och tak och våttorkar alla golv. Garderober rengörs på ovansidan. Vi putsar fönster och rengör fönsterfoder. Vi städar på och bakom element och rengör taklampor, dörrar, ventiler och lister.

I köket:

Vi rengör ugn och spis in-och utvändigt, även plåtar. Även bakom spisen ska det bli rent och fräscht. Diskmaskinen rengörs också. Noggrann rengöring av fläkt inklusive filter samt kakel, köksbänk och diskho. Vi torkar ur skåp och lådor. Kyl och frys rengörs ovantill och bakom.

I badrummet:

Golvbrunnen rensas. Väggar inklusive fogar städas. Speglar och lampor rengörs noga. Allt porslin lika så, även under badkaret och i eventuell duschkabin. I tvättstuga städar vi bakom tvättmaskin och tumlare, samt filter och tvättmedelsfack.

Vi utgår från mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och lämnar en nöjd kund-garanti på alla våra städtjänster. Slipp stressen och anlita oss för att utföra flyttstäd i Strängnäs!

Låt oss hjälpa dig med städningen så får du tid till annat!